sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Wilkommen, bienvenue, wellcome!

Tervetuloa mukaan matkalle musikaalien ihanaan ja ihmeelliseen maailmaan!

Tämän blogin tarkoituksena on jakaa kokemuksia ja tietoa musikaaleista ja mahdollisesti muistakin musiikkiteatterin lajeista. Tekstit tulevat käsittelemään musikaaleja sekä Suomessa että ulkomailla. Pyrin tarjoamaan juttuja sekä ajankohtaisista aiheista että anekdootteja ja informaationpalasia musikaalien historiasta.

Kirjoitan musikaalitutkijan ja -ihailijan näkökulmasta, teatterissa paikkani on aina katsomossa, ei lavalla. Olen kirjoittanut yliopiston pro gradu -työni musikaalien dramaturgiasta ja tämän blogin tarkoitus on paitsi ylläpitää ja laajentaa omaa tietämystäni aiheesta, myös jakaa kaikkea musikaaleihin liittyvää hyvää muillekin intohimoisesti musikaaleihin suhtautuville ihmisille. Toivon, että kommentoitte tai laitatte minulle viestiä, jos tekstini herättävät ajatuksia tai tunteita, tai jos mielessänne on aihe tai teos, josta toivotte minun kirjoittavan.

Nyt kuitenkin Cabaret'n seremoniamestarin sanoin: Tervetuloa ja hauskaa että olette mukana!

2 kommenttia:

  1. Moi!
    Löysin blogisi sattumalta ja mikäs sen mukavampaa,itseäni on teatterikärpänen puraissut yli kymmenen vuotta sitten kunnolla ja nyt takana liki 350 nähtyä eri esitystä.... Musikaaleista pidän myös kovasti!Itselläni on Vuodatuksen puolella teatteriaiheinen blogi,jonne kirjoitan arvosteluja näkemistäni esityksistä,tavallisen katsojan näkökulmasta.Osoite sinne on www.teatterikarpanen.vuodatus.net

    VastaaPoista
  2. Hei vaan, kiitos kommentistasi ja blogin osoittesta - täytyypä poiketa sinne lukemaan sinunkin juttujasi! Mukavia teatterintäyteisiä syyspäiviä sinulle!

    VastaaPoista