Kirjoittajasta

Kutsun itseäni teatterin monityöläiseksi, koska olen tehnyt monenlaisia töitä teatterialalla. Olen opiskellut Helsingin yliopistossa teatteritiedettä ja yleistä kirjallisuustiedettä - en siis ole taiteilija vaan taiteentutkija. Tällä hetkellä teen markkinointia KOM-teatterissa ja edellisiä työpaikkojani ovat olleet muun muassa Espoon KaupunginteatteriSuomen Teatterit ry ja Näytelmäkulma - Nordic Drama Corner.

Olen kirjoittanut yliopiston pro gradu -työni musikaalien dramaturgiasta ja tämän blogin tarkoitus on paitsi ylläpitää ja laajentaa omaa tietämystäni aiheesta, myös jakaa kaikkea musikaaleihin liittyvää hyvää muillekin intohimoisesti musikaaleihin suhtautuville ihmisille. Graduni otsikko on "Laulujen dramaturgiset tehtävät kolmen eri aikakauden musikaaleissa. West Side Story, Company ja The Phantom of the Opera." ja se on luettavissa täällä.

Blogini tekstit tulevat käsittelemään musikaaleja ja mahdollisesti muitakin musiikkiteatterin lajeja sekä Suomessa että ulkomailla. Pyrin tarjoamaan juttuja sekä ajankohtaisista aiheista että anekdootteja ja informaationpalasia musikaalien historiasta. Kirjoitan siis musikaalitutkijan ja -ihailijan näkökulmasta ja teatterissa paikkani on aina katsomossa, ei lavalla.

***

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä, voit kirjoittaa sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi[at]gmail.com. Sukunimeni selviää esimerkiksi yllä olevan gradu-linkin takaa.
Löydät minut myös LinkedInistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti